16 mei 2007

Hoi

Ik ben vorige keer vergeten te vertellen over Vappu aka 1 mei viering. In Finland is dat 1 groot drinkfeest. Wij (Marie, Joonas, Rabea, Erno, Vellu, Sami,…) zijn naar Kaspar's place gegaan om met zijn vrienden samen te feesten. Om 4 uur in de nacht zijn Rabea, Marie en ik terug naar huis. Wat heel erg leuk was, was dat het al weer licht was.
Omdat Reijola nog al ver was om te fietsen om vier uur in de nacht ben ik blijven slapen bij Rabea. Om 1 uur zijn we opgestaan en tegen vier uur zijn we naar het Chinese restaurant gegaan om met zijn alle wat te eten.
De volgende dag was het terug school. Yay! En al meteen test Zweeds. Nog meer Yay! Heel veel mensen waren gewoon afwezig in de les en een ander deel wou de test later doen. Ik denk dat maar ongeveer 10 mensen (van de 35) de test die dag hebben gedaan. Anyway na Vappu begon het wel elk druk te worden met het teather, zoals jullie konden lezen in de vorige editie. Al die avonden op school waren best heel vermoeilijk maar we hebben mooi op zijn Fins gefeest na de premiere Cool
Nu vandaag is de vierde en voorlaatste voorstelling. Morgen is de laatste, dat zullen we dan ook wel vieren op een typisch finse manier zeker.
Op vrijdag vertrek ik naar Kuopio om Ensiferum te zien. Marie en Rabea gaan ervoor zorgen dat ik de band kan ontmoeten. WHOEEEEHOEEEE!

Kusjes

Sara 

 

 

 

Advertenties

Een gedachte over “16 mei 2007

  1. aah ik ga volgend jaar ook naar finland met afs! dus ik ga nu ff heel je blog lezen want ik ben heel zenuwachtig en nieuwschierig šŸ˜€

    Like

Reacties zijn gesloten.